joi, 3 noiembrie 2011

       Ieri m-am gandit. Și am ajuns la concluzia ca nu ma gandesc indestul. Atunci m-am gandit si mai mult! Am ajuns la alta concluzie, ca m-a gandesc mai mult dar tot indestul. Si deja atunci cand m-am gandit suficient de bine, am inteles ca: te iubesc... Nu, nu.. nu sentimentul in sine ca Te iubesc(nu e o noutate si orice celula din mine, din tine stie acest lucru) ci cuvintele Te iubesc mi-au atras atentia. Cum s-a spus de mii si mii de ori - cine zice ca iubeste si gaseste pentru aceasta cuvinte , atunci nu stie ce este dragostea, pentru ca ea nu poate fi exprimata in cuvinte. Si e asa, si nu contrazic, eu vreu doar sa imi exprim acel gand ce mi-a venit ieri: Dragostea vs. Universul. Cum crezi, asa comparare poate exista? Eu cel putin am incercat sa o fac si vezi ce mi s-a primit.
       Universul – e o totalitate de stele, galaxii si spatii la infinit. Dragostea e o totalitate de sentimente, placeri si cuvinte la infinit(in dependenta de om si relatie). Astfel eu am observat ca cuvintele dragostei pot fi comparate cu stelele universului, si le putem vorbi , le putem spune sute, mii chiar si miliarde de ori si tot nu vom putea exprima sentimentele adevarate, pentru ca nu este cum. Și cu aceste cuvinte putem tinde la infinit, putem pluti prin spatiile dragostei si spunand te iubesc, esti cea mai dulce, esti draga mea, esti dragul meu, esti..., esti..., te... te..., și tot, dupa regula generala, nu ne vom exprima niciodata pe deplin prin cuvinte. Cum si omul nu va strabate niciodata universul, si nu pentru ca nu are cum si cu ce, ci pentru ca universul nu are limita.
       Spusele mele intruchipeaza dragostea mea ce o port. La fel ea descrie o dragoste ideala, care nu poate fi exprimata prin cuvinte. O fi iubirea noastra ideala? Nu stiu... Dar stiu una: Universul dragostei noastre nu poate fi cuprins, are doar limite cu margini infipte in infinit.



3 comentarii:

  1. Foarte frumosa si adanca aceasta postare. Mi-s placut foarte mult ultima parte: "Universul dragostei noastre nu poate fi cuprins, are doar limite cu margini infipte in infinit." Nimic mai adevarat. Pace si dragoste

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce frumos!Da, universul dragostei nu poate fi definit in totalitate prin cuvinte

    RăspundețiȘtergere

esti martor...