luni, 26 martie 2012

imi e frica sa postez ceva...prea multe s-au spus..ma simt ca o pasare ce vrea sa-si ia zborul spre inaltul cerului, spre libertate,ce vrea sa cuprinda lumea si sa o aduca la picioarele ei..Nu pot! si ma doare caci mi-ai legat o franghie de inima mea si ma chinui fara sa vrei, ma chinui prin bunatatea ta,prin amintiri...nu ai putere si totusi imi detii o parte din mine...o vreau inapoi, as cere-o, dar ce as face cu ea, cu acea parte din mine, cand mi-a crescut alta in loc?! As vrea sa ti-o las, dar tot nu m-as impaca cu gandul ca e la tine...
nu-mi gasesc atmosfera ce m-ar face fericita alaturi de tine si totusi vreau sa-mi apartii...te condamn,  te acuz, si totusi imi e mila...sunt rece, dar inima mea incalzeste clipe placute..ma enervezi, azi chiar am avut o stare ca imi venea sa stric, sa arunc orice ce imi venea la indemana, mi se taia respiratia...si totusi ma gandesc la tine..
Imi vine sa mor....nu pot sa ma impart...ziceai ca greu m-ai cucerit, dar defapt in ultima vreme am impresia ca la doar o privire si ma indragostesc...
se intampla multe...si nu pot face fata la toate dorintele ce ma ispitesc...

2 comentarii:

  1. de ti-a crescut alta in loc, nici nu stiu ce vorba poate fi despre mine...
    <> cum ai inteles aceasta? indragostindu-te in alt cineva dintr-o privire sau e vb doar de cazul cu mine?
    Eu nu vreau sa fie vb la noi de: iti mai dau o sansa sau nu iti mai dau.. Nu, asa nu se face... A da o sansa, e ca si cum ai spune: - na, hai..sa te vad ce si cum faci... Trebuie sa fim mai rationali si mai cu armonie sa luam deciziile noastre, in special tu, caci acuma ai mai multe semne de intrebare decat raspunsuri.
    Nu trebuie sa uitam ca: de nu intotdeauna bunatatea naste bunatate, rautatea mereu naste rautate!

    RăspundețiȘtergere
  2. Tu poti chiar să ma urasti! Nu ma voi supara; pt ca nu sunt stapanul inimei mele si nu ii pot zice nimic... iubeste cum poate, cum stie si cum vrea... De te accepta pe tine cu orice caracter si stare de a ta,,atunci fie asa, eu nu am motive sa o contrazic!

    RăspundețiȘtergere

esti martor...