marți, 13 martie 2012

Stii...in ce priveste pauza noastra, nu va fi mai rau decit este..
Am ajuns la aceasta decizie, nu pentru ca m-am saturat de tine sau ca nu te mai iubesc...ci pur si simplu tensiunea dintre noi trebuie sa scada..Stiu ca in ultimul timp am facut multe presiuni asupra ta, dar recunoaste ca te-ai dat batut in ce ma priveste ...te-ai gindit ca sunt a Ta si gata, e pentru totdeauna...e plictisitor,si relatia noastra devine o plictiseala,fa o schimbare in viata ta, caci eu deja am facut...si cred ca se vede foarte bine...sunt alta decit ceea ce eram..
Nu lua de rau ruperea noastra de moment, te vei linisti si tu, si eu am sa fac ordine in viata mea, imi voi da seama poate ce vreau cu adevarat in acest spectacol al vetii, intelege-ma ca multi factori exteriori preseaza asupra mea, nu am timp pentru mine, pe cind tu nu ai ce face cu timpul...iti vei gasi o ocupatie, un post de munca,iti vei maturiza si sufletul si inima...:)

18 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mm.. te-ai scimbat? este ceva, dar nimic radical! Esti aceeasi [no name] pe care am stiuto de la bun inceput. Dar nici nu e de schimbat multe in tine; Perfectul rămane Perfect.
    In privinta ca m-am dat batut, nu e scris chiar corect... Eu speram si visam sa fii a mea pentru totdeauna, cum si o fac. Incercam sa cred acest lucru, dar nu imi exclamam cu fermitate ca acest lucru este firesc. Deloc! Si anume pentru ca stiam, pe cat de mari sperante am eu, pe atat de sceptica esti tu, ceea ce mă facea sa nu cred intratat in cat spui tu...
    Eu nu voi incerca sa ma acomodez cu pauza noastra si nici sa lupt cu starea de inaduseala, ca la un narcoman, care nu si-a vazut doaza demult si simte ca moare.. nu, nu o voi face! Si anume pentru a te simti mereu alaturi... Si azi cand am spus ca imi va fi dor - Imi Va Fi DOR!!! Si da, imi va fi trist, chiar de un careva trecator, nevrand, ma va vedea zambind.

    RăspundețiȘtergere
  3. fii puternic...eu am nevoie de pauza asta, intelege-ma! nu vreau sa te chinui, asa ca am decis sa ma calmez pe mine..

    RăspundețiȘtergere
  4. eu nu te acuz si te inteleg! Eu am sa astept sa imi arati semnul cand vei avea nevoie de mine!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ah ! Si eu as avea nevoie de o pauza..dar cand vin vorba de mine si el parca vorbesc singura..!
    Daca te iubeste te va intelege :)

    RăspundețiȘtergere
  6. poate fuge de subiect...
    sa ma inteleaga..eu singura nu ma inteleg :( e asa un haos in viata mea, nu mai stiu ce vreau, ce-mi place, nu mai stiu nimic..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu toti trecem prin momente dastea.I-a o pauza daca crezi ca te ajuta.Pune-ti in ordine gandurile ..

      Ștergere
  7. am luat-o deja, sper sa ma ajute :) incerc sa-mi fac viata mai frumoasa, asa cum mi-o doresc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iubesc atitudinea asta :x O sa trecem peste..

      Ștergere
    2. am invatat sa zimbesc, sa fiu mai optimista...si, stii, ma ajuta sa vad lumea altfel :))

      Ștergere
  8. hei hei :) când îți vei face viața mai frumoasă, în toată acoperirea rezultatului obținut, pe nici o clipă să nu uiti de mine!

    RăspundețiȘtergere
  9. daca sincer, îmi este frică de acest timp :( frica de rezultatele obtinute...

    RăspundețiȘtergere
  10. e cert ca vom intelege cate ceva sau chiar multe in acest rastimp... nu as vrea sa se ajunga la : eu polul nord si tu polul sud.

    RăspundețiȘtergere
  11. e bine sa fii un bun prieten, dar pentru mine e foarte putin... eu am nevoie de un alt statut,cel ce il am, dar sa nu mai fiu in postura de ,,rau,, ci ,,bun,, ca sa fiu mereu alaturi de tine!!

    RăspundețiȘtergere
  12. eu sper ca nu e chiar atat de grav, si o pereche am fost si O PERECHE vom ramane!!! :)

    RăspundețiȘtergere

esti martor...