joi, 5 iulie 2012

Stii de ce imi pare bine?
Stii de ce zambesc?
Ah! de unde sa stii daca nu tu esti proprietarul sufletului meu!

Le fac pentru ca nu mai vreau sa ne certam...

Nu te-ai intrebat niciodata de ce in ultima vreme imi vine sa rad cand ne certam? Da, ma superi, ma enervezi..imi vine sa-ti fac ceva, dar nu stiu ce...dar toate astea is o nimica toata pe langa faptul  ca te iubesc...hmm..vorbesc prostii :D..nici pana acum nu stiu cei aceea iubire si cu ce se mananca..stiu una ca nu ma simt bine fara tine, imi e greu cand nu esti langa mine..uf, imi ies din minti uneori, de-i asta o parte din iubire..sa fie, oricum iubirea asta e banala, mai bine sa fii parte din mine, si far' de intregul nostru sa nu putem exista, decit sa strigam in gura mare ca  facem parte din iubire..


2 comentarii:

  1. si eu sunt deacord cu tine, mai bine sa nu putem unul fara de altul si sa nu para pt unii iubire la noi, decat sa ne laudam ca ,,DA,, ne iubim si apoi sa nu stim unde sa incapem cu lauda si vestea asta...
    postarea data intruchipeaza visul meu, ce deja de mult e implinit, insa si a mia oara e placut sa aud aceasta! Anume faptul dorintei tale de a fi cu mine mereu si imi simti lipsa cand nu sunt.

    RăspundețiȘtergere

esti martor...