vineri, 24 august 2012

Eu nu vreau sa ma laud cu tine. Nici nu vreau sa te laud pe tine. 
Dar totusi - esti intratat de frumoasa, incat admiratia mea nu va avea limita NICIODATA! Zambetul tau e intratat de frumos, incat NICIODATA nu as vrea sa ma despart de el. Si vocea ta! Ah, vocea ta - sublima si topitoare, ca o melodie cereasca unsa cu crema de caramela si ciocolata de lapte, ce intra prin urechile mele pentru a unge totul din mine.  
Esti atat de FRUMOASA! Atat de FRUMOASA! 
Si nici nu imi pasa, de le zic aceste lucruri pentru ca iubind, asa vad eu si cred eu; sau pentru ca asa intradevar si este! Conteaza ca Tu esti cea mai Frumoasa! Conteaza ca Tu, esti un mix perfect al naturii omenesti, ce poate intruchipa fineta si delicateetea, usurinta de a fi cu tine cu greutatea de a te intelege. Ochii tai sunt o carte plina de taine, o bezna uriasa si pe atat de frumoasa, ducand misterul unui caprui sublim si atat de cald.... O carte e si sufletul tau pe care uneori nu il poti intelege citind din prima, ci doar la recitire intelegi ce a fost scris pe fila data, ce este pe sufletul tau. Eu incerc sa le inteleg... ... ca sa nu ne despartim NICIODATA!  



Eu nu vreau sa ma laud cu tine. Nici nu vreau sa te laud pe tine. Desi a doua ar trebui sa o fac - Tu meriti aceste lucru.!

3 comentarii:

  1. Mulțumesc pentru tot Dr. Makha! După ce te-am contactat pentru a mă ajuta să nu mai divorțez de soțul meu, soțul meu a încetat să completeze actele de divorț și lucrurile sunt mult mai bine acum. După cum ați spus, întregul proces de divorț a fost anulat, femeia rea ​​care crea probleme în căsnicia mea a părăsit soțul meu, iar acum suntem foarte fericiți împreună. Împărtășesc această experiență de viață tuturor celor care se confruntă cu provocări similare în relația lor, căsătorie sau orice altă problemă. , puteți contacta Dr Makha pe WhatsApp +1(815)564-3618
    Ea este pricepută cu următoarele vrăji:
    * vrăji de dragoste
    * vrăji de căsătorie
    * magia banilor
    * vrajă frumoasă
    * vraja norocului
    * Vrăji de atracție sexuală
    * SIDA vindecă magia
    * Casino Cave
    * S-au eliminat pesterile blestemate
    * Vraja de protecție
    * magie la loterie
    * Vrăji norocoase
    * Vraja de fertilitate
    * Inel de telekineză 💍
    E-mail: makharituals@gmail.com
    Whatsapp +1(815)564-3618

    RăspundețiȘtergere

esti martor...