miercuri, 19 octombrie 2011

Nu fi trist...ci zâmbeşte!!!
Doar eşti o persoană pozitivă,plină de viaţă, cu capul în nori :))
Singur,doar ai zis că viaţa e scurtă şi trebuie să ne bucurăm  de fiecare zi asa cum se bucură săracul de un gram de aur,în care îşi vede zilele ramase în mare avuţie...
...de ce nu o faci? Fie şi o zi proastă,fără chef, cu ghinion,fără zămbete,cu lacrimi...trebuie să vezi frumosul în ea, şi pentru acel frumos - zâmbeşte! Vei vedea,defapt, cum şi toată lumea îţi zâmbeşte şi te iubeşte,fiindca Ţie îţi e bine :) Te vei simţi perfect, încât tot universul va fi al tău, aşteptând să-l conduci. Şi apoi chiar dacă altfel nu poţi....zâmbeşte soarelui - că te încălzeşte; unei flori - că-ţi bucură ochii, chiar şi ploii, pentru starea de melancolie ce uneori te inspira...

ZÂMBEŞTE!!!

13 comentarii:

  1. de sincer,- mie mereu mi se parea ca lumea nu prea mă iubeste. desi nici nu are ura pe mine, aceasta pentru mine nu înseamnă/îmi pare o careva medie, ci o indiferenta din partea altor persoane; adica sunt eu sau nu sunt, prezenta sau neprezenta nu se resimte.
    Dar eu nu ma plang pe acest fapt, o mai mare atentie mai mult m-ar deranja decat mi-ar place. Pentru ca sunt un tip egoist si dau, si cer atentia doar de la un grup restrans de persoane.

    RăspundețiȘtergere
  2. Am prins un zambet! As vrea sa promit ca il pastrez si maine, dar... defapt nu - promit!

    RăspundețiȘtergere
  3. :) bine...dar oricum nu ma refeream la asta

    RăspundețiȘtergere
  4. eu stiu la ce te-ai referit. eu am derivat ca cititorul sa cunoasca mai bine din ce aluat e facut sufletul meu... :) sper sa ma inteleaga corect.

    RăspundețiȘtergere
  5. hm... mai probabil aceasta rugaminte trebuia sa fie adresata tie, pentru ca raportand zilele mele triste la ale tale, tu ma intreci cu mult la numarul lor, asa ca eu te rog sa nu fii trista atat de des! fi tare si taria sa-ti vina de la gandul ca Te Iubesc!
    Cam am intors vanila, dar ce sa-i faci:P

    RăspundețiȘtergere
  6. :D eu?? pai eu is facuta, cum ai zis tu, din alt "aluat" :D important ca am grija ca cei din jurul meu sa zambeasca, eu apoi..:)

    RăspundețiȘtergere
  7. M-ai facut sa zambesc.
    ,,Nu fi trist...ci zâmbeşte!!!''
    Durerea devine suportabila atata timp cat suntem cu zambetul pe buze:)

    RăspundețiȘtergere
  8. Danyela..asa e, un zambet ascude durerea din noi chiar daca uneori nu o trateaza...multumesc ;)

    RăspundețiȘtergere
  9. Uite ca chiar ai spus corect, desi esti trista mai mereu, facauta din alt aluat, tu oricum ma faci fericit! Si fericirea imi e mai mare ca Tu, fiind o persoana foarte delicata, imi permiti sa te iubesc si iti permiti sa ma iubesti! Pentru acest lucru am si spus Multumesc in prima postare.

    RăspundețiȘtergere
  10. Si..capul sus..nu?Borgia..

    RăspundețiȘtergere
  11. sigur,mereu dupa ploie rasare soarele...ramine sa ineleaga, mersi :)

    RăspundețiȘtergere
  12. hai ca am inteles eu si a doua zi spre seara eram cu zambetul pe fata, ce ma tine si pana acuma :)
    multumesc tuturor de vizita :)

    RăspundețiȘtergere

esti martor...